Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

de admin

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.

Ford a prezentat la sfârșitul anului trecut noul SUV electric Mach-E, care va fi disponibil în Europa și Statele Unite, cu primele livrări în România programate pentru începutul anului 2021. Modelul va fi disponibil în mai multe versiuni, în funcție de configurația tehnică și capacitatea bateriei.

Versiunea cu roți motrice spate va oferi 337 de cai putere și o autonomie de până la 600 de kilometri prin intermediul unei baterii de 98.8 kWh, în timp ce varianta GT cu tracțiune integrală va avea 465 de cai putere. Între timp, versiunea GT va oferi 465 de cai putere și un cuplu de 830 Nm.

Ford a anunțat pe site-ul oficial că pregătește lansarea unui nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E. Constructorul american nu a oferit alte detalii, cu excepția faptului că viitorul model va fi produs în aceeași uzină ca Mach-E, respectiv în Cuautitlan (Mexic).

Postari Asemanatoare