Spatiile de construit pentru a folosi fabricilor sau companiilor care isi doresc sa functioneze intr-o cladire de birouri reprezinta un obiectiv de atins pentru firmele care ofera servicii de proiectare si montare a halelor de mari dimensiuni.

Compania Filip Company Group furnizeaza produse si servicii de cea mai inalta calitate, avand ca unic scop satisfactia clientului. De aceea, pune foarte mult accent pe calitatea si siguranta materialelor utilizate, pe promptitudine si pe respectarea intelegerii contractuale dintre cele doua parti.

Halele metalice se construiesc in special pentru a servi spatiilor de productie. Inainte de initierea unei astfel de actiuni, o companie trebuie sa realizeze studii de prefezabilitate, ajutata de un consultant, prin care sa stabileasca preturile de referinta si tipul de constructie care o avantajeaza, in functie de specificul ei.

De ce e nevoie de un consultant?

Pentru ca analizele de fezabilitate solicita anumite solutii tehnice, care nu pot fi luate de oricine pentru ca decizia solicita cunostinte in domeniu. Varianta aleasa trebuie sa fie una potrivita atat din punct de vedere al business-ului, cat si din punct de vedere al tehnologiei.

Produse

La aceasta companie pot apela persoanele care doresc constructia unor cladiri inalte, etajate sau sedii de firma, hale metalice de productie, depozitare sau agricole, hangare pentru aeronave, cladiri pentru sport si agrement si reprezentante si service-uri auto.

Servicii

Compania se pozitioneaza si constructor de hale si structuri metalice, care furnizeaza un set extins de servicii, menite sa acopere toate necesitatile clientului, care mizeaza pe increderea, seriozitatea si respectul firmei cu care lucreaza.

Pentru initierea lucrarii, echipa formata din profesionisti ofera consultanta specializata pentru proiectele de hale metalice, schitand si un buget aproximativ pentru lucrarea respectiva. De asemenea, reprezentantii companiei ofera clientului si o serie de variante prin care poate reduce costurile initiale.

Proiectarea se va face intr-un cadru autorizat si va include toate elementele prevazute in lege. Inainte de initierea proiectului in sine, specialistii se ocupa de pregatirea terenului, astfel ca o bucata de timp este rezervata lucrarilor de decopertare si balastare.

Transportul materialelor in zona de lucru este asigurat de asemenea de echipa de profesionisti, care gestioneaza cu grija plasarea lor in zona special creata.

Contact

Pentru a intra in legatura cu aceasta companie, clientii care isi doresc servicii de calitate, la standarde europene, pot accesa site-ul filipcompanygroup.com pentru a completa o cerere. Aceasta actiune va dura aproximativ 10 minute si va contine, pe langa date personale, informatii despre felul in care urmeaza sa arate proiectul.